Overige activiteiten

Lezingen

We organiseren van tijd tot tijd een interessante lezing voor leden en niet-leden. Leden krijgen dan korting op de toegangsprijs.

De afgelopen jaren hebben we lezingen georganiseerd over: het gebit, vachtverzorging, ziektes (en met name overdraagbaar op mens) van de hond, gangwerk en bouw van een hond.

Indien u een interessant onderwerp heeft, kunt u contact opnemen met onze secretaris voor het doorgeven van een onderwerp en verdere details.

Workshops

De afgelopen jaren hebben we enkele leuke workshops voor onze leden geregeld. Zo hebben we samen al tekenbanden leren maken, snuffeldoeken leren knopen, showlijntjes gemaakt.

Indien u een interessante workshop weet, kunt u contact opnemen met onze secretaris voor het doorgeven van de detail mbt die workshop.

Heeft u altijd al een keer willen zien hoe slim uw hond is en hoe snel deze geuren kan herkennen en zoeken? Dan is dit voor u! 

Op Eerste Paasdag (31 maart) organiseren we als KC samen met Speurhondenschool Achterhoek een workshop voor u en uw hond.

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur.De Workshop zal gehouden worden in HET GEBOUW waar onze trainingen ook zijn.

GEURDETECTIE:

Detectie is een ontzettend leuk spelletje wat je met veel honden kunt doen....

Ook honden of baasjes die blessures hhebben of fysiek wat minder sterk zijn kunnen detectie doen. Ook de oudere hond is hier geschikt voor. Bij detectie gaat de hond echt met zijn koppie aan het werk. 10 minuten detectie kan al heel hard werken zijn en een ontzetten voldane hond geven. Detectie kan je ook heel goed thuis trainen.We hebben plek voor maximaal 20 combinaties. We starten met 2 groepen (max 5 deelnemers) om 09:15u of 11:00u.Bij voldoende animo zullen we extra tijden bijvoegen.

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin