Ringtraining

Ringtraining is de training die men nodig heeft om honden het beste te presenteren aan keurmeesters op een show (CAC of CACIB) of (Kampioens) clubmatches.

Onze ervaren trainers staan op vaste data op de woensdagavonden voor u klaar om u te helpen om uw hond zich beter te laten presenteren. De trainers zijn altijd met z'n tweeën. De trainers rouleren en vallen ook vor elkaar in als iemand verhinderd is. Zo zorgen we ervoor dat de ringtraining altijd voor u optimaal kan doorgaan. Op dit moment hebben we als vaste trainers: 

  • Frans Ruks
  • Erna Upmeijer
  • Lobke Kwak
  • José Spiek
  • Loes Kuyt
  • Jenni Tuppi
  • Jolanda Hoekman-Neyman
Elke woensdag zal ook Ada Migchelbrink aanwezig zijn. Zij verzorgt de administratie op deze avonden. Voor meer informatie over de ringtraining kunt u contact opnemen met Jolanda Hoekman-Neymann.  

LEDEN HEBBEN ALTIJD VOORRANG

Locatie & tijden

Op vaste woensdagavonden volgens een schema die we in december opstellen, wordt de ringtraining gegeven. Inschrijven is verplicht en kan via de link op Facebook of via onze agenda. Per groep kunnen we zes honden kwijt. Leden hebben hierbij voorrang. 

In de lente/zomermaanden, als het licht genoeg is en het weer het toelaat, zullen de trainingen buiten op de parkeerplaats voor Het Gebouw plaats vinden.

Bij te laat afmelden (zie inschrijfformulier) kan er een extra bedrag van 5 euro in rekening worden gebracht bij de volgende training.

Het Gebouw, Kapersweg 4a, Ruurlo

Groep 1

19:30 - 20:00

Groep 2

20:00 - 20:30

Groep 3

20:30 - 21:00

Groep 4 (niet altijd beschikbaar)

21:00 - 21:30

LEDEN HEBBEN ALTIJD VOORRANG

Lesgeld

Losse les per hond - LEDEN

€6,-

Losse les volgende hond - LEDEN

€3,-

Strippenkaart - LEDEN

11 keer voor de prijs van 10.

Elke volgende hond wordt half aangemerkt op de kaart.

€60,-

Losse les per hond - NIET LEDEN

€10,-

Losse les volgende hond - NIET LEDEN

€5,-

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin